Plastfönster

Hållbara plastfönster har Naturfönster.

Även om fönster som har utmärkt värmeisolering också gör ett bra jobb för att minska ljudet, kan ytterligare åtgärder vidtas om ljudisolering är en prioritet. Naturfönster kan erbjuda bullerdämpande glas,  där vi ökar avståndet mellan varje glas, samt specialglas. Buller består av ljudvågor, eller energi som färdas genom luften. För att minska ljudet måste energin i dessa ljudvågor reduceras.

Tack vare dess flexibla egenskaper är Plast mycket lätt att bearbeta. Detta är anledningen till att vi ofta tillverkar fönster där krav på form är annorlunda. takkupor eller triangulära fönster. Eftersom Plast är syntetiskt är det mycket lätt att arbeta med under tillverkningsprocessen. Det betyder att det är både enkelt och billigt att välja icke-rektangulära former, vilket gör båge, takkupor eller triangulära former enkla att tillverka. Plastfönster är lika flexibelt när det kommer till ditt val av färg tack vare vår hållbara Palette-färg.  Detta ger dig inte bara otaliga färgalternativ, utan har den extra fördelen att den ytterst skyddar den yttre ramen från väderslitage och mindre repor.

Cirkulär från Naturfönster, det hållbara plastfönstret. Nyhet!

Vilka plastfönster är bäst?

Plastfönster som ger låg miljöpåverkan vid tillverkning, som är återvinningsbart, som kräver minimalt underhåll under sin livstid och som isolerar väl så att energiåtgången vid uppvärmningen av ditt hus minskar och därmed klimatpåverkan. Naturfönsters fönster i pvc, Cirkulär har allt detta.

Fönstret Cirkulär tillverkas som standard i vitt, men kan fås i alla färger. För att minska miljöbelastning och öka livslängd och hållbarhet så färgar vi med en egen färg, Palette som är mycket hållfast och står emot bleking och kritning mycket bra. Plastfönstet Cirkulär är som standard inåtöppnat men går även att få utåtöppnat, som Kulturfönster och Allmogefönster. . Alla plastfönster kan fås med spröjs. Antingen i aluminium mellan glasen för underhållsfrihet och bara en ruta att pusta, eller med fasta utanpåliggande spröjs, eller med äkta glasavdelande spröjs.Besök vår webshop för att räkna priser på plastfönster och dörrar.

Vilka plastfönster är bäst i test?

Naturfönster har satsat allt i att utveckla ett miljövänligt fönster. Vi lagt ner mycket tid och pengar i investeringen av vårt plastfönster Cirkulär. Vi har därför bara ett system av plastfönster. Det var inget enkelt val för Naturfönster att satsa på plastfönster eftersom plast inte förknippas med miljövänlighet och något som är naturligt. Naturfönsters hörnstenar är ju just detta, miljö och naturliga material. Därför tog det lång tid för oss att dels ta beslut, sen utveckla och därefter lansera vårt fönster Cirkulär. Men nu är vi där. Vi är stolta över att kunna sälja ett miljövänligt fönster, ett plastfönster som är hållbart..

Plastfönster nackdelar?

Känslan och ljusinsläppet, definitivt. Det är normalt tjockare karmar och bågar på plast fönster men vi har jobbat för att hålla ner dimensionen. Väljer du utåtgående plast fönster Cirkulär så är faktiskt måtten samma som våra kulturfönster, alltså inte lägre ljusinsläpp.

Sen är det känslan. Ja, den kan vi inte göra något åt. Det är trots inte RIKTIGA träfönster som Naturfönsters ordinarie sortiment.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *